Wie is IkWillem?

wie is ikwillem
Shadow

Wie is IkWillem?

IkWillem is het coachings- en trainingsbureau van Willem van Haasteren (1964). Geboren en getogen in Rotterdam, maar inmiddels al 35 jaar woonachtig in Delft. Daar ook getrouwd en vader van twee dochters.

Na kortstondig als docent Engels voor de klas te hebben gestaan, heb ik de afgelopen 30 jaar in de sportwereld (tafeltennis en squash), evenementenorganisatie, lokale overheid en financiële dienstverlening gewerkt. In al die verschillende functies heb ik altijd met mensen samengewerkt. Ik heb mensen leiding mogen geven. Ik heb mensen mogen begeleiden en ik heb van mensen leiding mogen krijgen.

Ondertussen heb ik mij verder geschoold in de coaching en counselling; projectmanagement in Prince 2; leiderschapsverdieping en vestigingsmanagement.

Door al die ervaringen ben ik er steeds meer van overtuigd geraakt dat het werkelijk in beweging krijgen van mensen en teams, mijn belangrijkste drijfveer is. De mensen zijn daarbij de onderscheidende factor. Ieder mens is uniek en heeft zoveel talenten, dat het zonde is om daar minder mee te doen. Door te luisteren en te begeleiden, help ik mensen om zelf weer verder te komen of nog meer plezier uit hun werk en leven te halen.