Soorten Coaching

soorten coaching
Shadow

Wat kan IkWillem voor jou betekenen?

Personal coaching

Hoe kan jij verder of weer op gang komen. Wat heb jij nodig om de energie weer op te laden. Hoe kom jij van de bank af en kom jij in beweging.

Op basis van een persoonlijke intake breng ik jouw vraag in kaart en bekijken wij gezamenlijk hoe ik jou verder kan helpen. Soms is één gesprek al voldoende; vaak ben je na een gering aantal gesprekken weer in staat om zelfstandig verder te komen. IkWillem bekijkt samen jou wat voor jou in jouw situatie het beste kan werken. De personal coaching wordt daarop afgestemd.

Coaching op duurzame inzetbaarheid op basis van persoonlijk werkvermogen®

Door collega bedrijf MasteHr (www.mastehr.nl) wordt IkWillem regelmatig ingehuurd om medewerkers, teams en afdelingen te coachen op duurzame inzetbaarheid op basis van persoonlijk werkvermogen®. In werksessies worden gezamenlijke doelen bepaald, waarna voor alle medewerkers op basis van vragenlijsten hun persoonlijk werkvermogen® wordt bepaald. In een persoonlijke coachings sessie wordt voor iedere medewerker afzonderlijk haar of zijn persoonlijk werkvermogen® nader uitgelegd en worden haar of hem handvaten geboden. Per team volgt vervolgens op de vijf verschillende onderdelen van het persoonlijk werkvermogen® een terugkoppeling en analyse. Samen met het management komen wij tot een advies om de kansen om het persoonlijk werkvermogen® te verbeteren uitvoering te geven.

Management & business coaching

Met name het middel management zit vaak tussen wal en schip. IkWillem heeft een flinke dosis levens-, ondernemers en managementervaring. Met andere woorden voldoende grijze haren om een klankbord en sparringpartner voor het management te zijn. Niet alleen dat, maar ook diverse handvaten om succesvol slecht nieuws gesprekken; persoonlijke ontwikkelingsplannen; functioneringsgesprekken; beoordelingsgesprekken; coachend leidinggeven en wat er allemaal nog meer komt kijken bij een moderne manager, goed te kunnen handelen.

Loopbaan coaching

IkWillem begeleidt jou bij het ontdekken en ontwikkelen van een volgende stap in je loopbaan. IkWillem helpt jou om (nog) beter te functioneren in je huidige of toekomstige baan en zodoende duurzaam inzetbaar te zijn. Hele praktische tips en vaardigheden helpen jou op weg en zullen je sterker maken in het gesprek met je leidinggevende of bij een sollicitatie voor een nieuwe functie.

Zoek je wat anders?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je net iets anders wilt. Geen probleem. IkWillem kan meerdere vormen van coaching combineren. Iedere klant en iedere medewerker is uniek. IkWillem is dusdanig flexibel dat ieder coach- of trainingstraject op maat gesneden is. Bel of WhatsApp mij en ik neem direct contact met je op.